Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری فرانسه،نخست وزیر اسکاتلند اعلام کرد که دولتش قبل از انتخابات عمومی که قرار است در می 2021 برگزار شود پیش نویس قانونی که شروط و زمان برگزاری همه پرسی دوم استقلال از انگلیس را تعین می کند، آماده می کند.

«نیکولا استورجن» نخست وزیر اسکاتلند از حزب ملی‌گرا روز سه شنبه یکم سپتامبر (۱۱ شهریور) اعلام کرد مشغول تهیه پیش‌نویس لایحه‌ای برای همه‌پرسی استقلال از انگلیس است که در آن اصل پرسش و زمان دقیق برگزاری همه‌پرسی نیز مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استورجن تأکید کرد که این لایحه تا پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی سال آینده منتشر خواهد شد تا اسکاتلند تبدیل به کشوری مستقل شود.

پیشنهاد همه‌پرسی جدید استقلال اسکاتلند ماه‌ها پیش مطرح شده بود، اما پیگیری این پیشنهاد به دنبال شیوع کرونا در ماه مارس متوقف شد.

در نخستین همه‌پرسی استقلال اسکاتلند که در سال ۲۰۱۴ میلادی برگزار شد، ۴۵ درصد رأی‌دهندگان به آن رأی «آری» و ۵۵ درصد رأی «نه» دادند و به این ترتیب این منطقه نیمه‌خودمختار نتوانست استقلال کامل خود را از پادشاهی انگلیس به دست آورد. اما به باور استورجن این معادله از زمان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تغییر کرد به ویژه آن که اسکاتلندی ها در همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در سال 2016 با اکثریت قاطع رای به ماندن در اتحادیه اروپا دادند.

 بنابراین با توجه به نظر منفی‌ که اسکاتلندی‌ها به برکسیت دارند و نیز به دلیل انتقادهای فراوانی که به عملکرد کُند و دیرهنگام دولت «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس در مبارزه با کرونا در کشور وجود دارد، به نظر می‌رسد اکنون ملی‌گرایان اسکاتلندی زمان را برای تجدید رؤیای استقلال مناسب یافته‌اند.

در زمان برکسیت، آرا اسکاتلندی‌های استقلال‌طلب حدود ۵۰ درصد تخمین زده شد که نسبت به سال ۲۰۱۴ رشد مناسبی را نشان می‌داد.

اگر اسکاتلند به استقلال دست یابد، این بدان معناست که انگلیس حدود یک سوم از مساحت و یک دهم از جمعیت خود را از دست خواهد داد. ضمن آن که با از دست دادن بخشی از منابع درآمد خود در اسکاتلند، جایگاه فعلی خود به عنوان اقتصاد ششم جهان را نیز از دست می‌دهد. یکی از سیاست‌های عمده بوریس جانسون برای نگاه داشتن اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی در حاکمیت انگلیس، اختصاص دادن امتیازات اقتصادی به این مناطق نیمه خودمختار است.

این در حالی است که  گاردین گزارش داد بوریس جانسون اذعان کرد که انگلیس فعلا در مسیر خروج از اتحادیه اروپا (برگزیت) بدون توافقی با این اتحادیه است. با توجه به بی ‌میلی دو طرف به دادن امتیاز، پیشرفت مذاکرات به گفته او «خیلی سخت» است.

در خلاصه ناامیدکننده‌ ای از وضعیت مذاکرات برگزیت، دفتر نخست وزیر انگلیس به ‌شدت به انعطاف ‌ناپذیری اتحادیه اروپا حمله کرد و گفت که رسیدن به توافق تنها یک «امکان» است.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس گفت: «توافق هنوز ممکن است، و هدف ما هم همین است، اما روشن است که کار آسانی نخواهد بود.»

او تایید کرد که بروکسل (مقر اتحادیه اروپا) از گفت و گو با انگلیس درباره سهمیه‌ های آتی ماهیگیری خودداری می‌ کند، تا زمانی که طرحی برای کمک دولتی دریافت کند – و انگلیس تا این لحظه از ارائه چنین طرحی خودداری کرده ‌است.

به گفته سخنگوی جانسون، در حالی که تنها 6 هفته برای یافتن راه حلی برای پرهیز از خروج ناگهانی انگلیس از اتحادیه اروپا در اول ژانویه سال 2021 و اختلالی عمده در روابط میان دو طرف باقی مانده، این موضع «پیشرفت کار را خیلی سخت می‌ کند.»

گرچه مقام‌ های انگلیس احتمال خروج این کشور بدون پیشرفتی در مذاکرات را اندک می‌ دانند، اما می ‌گویند که توافقی با شورای اتحادیه اروپا تا اواسط اکتبر باید به دست آید.

«دیوید فراست» مذاکره کننده ارشد انگلیس و همتای اروپایی او «میشل بارنیه» در لندن مذاکرات غیررسمی داشتند، اما ظاهرا امید چندانی به احیای مذاکرات نمی‌ رود.

بروکسل همچنین مذاکرات تفصیلی در باره ماهیگیری را بدون امتیازی از سوی انگلیس درباره تقسیم سهمیه – یعنی مجاز بودن قایق ‌های اتحادیه اروپا به صید در آبهای انگلیس – رد کرده است.

سخنگوی جانسون از اصرار اتحادیه اروپا بر «ادامه کمک دولتی» به عنوان مانع اصلی مذاکرات یاد کرد، اما گفت که پیشنهاد‌های انگلیس تنها «به موقع خود» منتشر خواهند شد.

او گفت: «اتحادیه اروپا اصرار دارد که باید پیش از مذاکره در زمینه‌ های دیگر، در حوزه ‌های دشوار مذاکرات از جمله کمک دولتی به توافق برسیم.»

او اذعان کرد که در حالی که تنها چند هفته تا برگزاری جلسه شورای اتحادیه اروپا باقی است، «وقت برای هر دو طرف تنگ است.»

او احتمال دخالت چشمگیر از سوی نخست وزیر را رد کرد و گفت: «مذاکرات را دیوید فراست و میشل بارنیه انجام می‌ دهند.»

او در پاسخ به این که آیا امکان تمدید دوره انتقالی برای پرهیز از برگزیت بدون توافق وجود دارد، گفت: «نه».

بسیاری در انگلیس و اروپا نسبت به نتیجه‌ بخش بودن مذاکرات بدبین ‌اند و مواضع سخت ‌تری می ‌گیرند.

«ژان-ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه گفت: «مذاکرات به دلیل موضع انعطاف ‌ناپذیر و انصافا غیرواقع‌ بینانه انگلیس پیشرفتی ندارد.»

وی افزود: «ما در باره برگزیت همیشه یکصدا بوده ‌ایم و ثابت کرده‌ ایم آنهایی که نشانه‌ هایی از فروپاشی کلی اروپا می ‌دیدند بر خطا بودند. ما با همین وحدت است که می‌ توانیم به توافقی کلی دست یابیم.»

این گفته اشاره ‌ای بود به باور اروپا که جانسون هنوز ممکن است کوتاه بیاید تا نگذارد اغتشاش در مسائل مرزی، تجاری و امنیتی هم به بحران اقتصادی ناشی از کووید 19 افزوده شود.

برگزیت بی‌ توافق می ‌تواند به درگیری میان ماهیگیران اروپایی و نیروی دریایی انگلیس منجر شود. گشت ‌های نیروی دریایی هم‌ اکنون افزایش یافته ‌اند.

 

اخبار مرتبط بیشتر اسکاتلندی ها استقلال از انگلیس را تأیید می کنند خطر کسر امتیاز، محرومیت از نقل و انتقالات و حذف استقلال از آسیا فریاد استقلال طلبی در اسکاتلند+ تصاویر بانوی استقلال طلب اروپا را بیشتر بشناسیم+ تصاویر عکس/ تظاهرات استقلال‌ طلب های اسکاتلند

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا استقلال اسکاتلند نیکولا استورجن همه پرسی استقلال اسکاتلند سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۸۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند

ایتنا - آیا شرکت آمریکایی متا در برخورد با تبلیغات سیاسی قوانین اروپا را زیر پا می‌گذارد؟ کمیسیون اتحادیه اروپا برای بررسی این موضوع روند رسیدگی حقوقی علیه کنسرن فیس‌بوک – اینستاگرام را گشوده است.
کمیسیون اتحادیه اروپا علیه کمپانی فیس‌بوک - اینستاگرام "متا" به ظن نقض قوانین اتحادیه اروپا روند رسیدگی حقوقی را آغاز کرده است. کمیسیون در بروکسل اعلام کرد که از جمله بررسی خواهد شد که آیا این شرکت آمریکایی در برخورد با تبلیغات سیاسی به قوانین اروپایی پایبند بوده است یا خیر.

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت که دستگاه اداری او ابزارهایی ایجاد کرده است تا از شهروندان اروپایی در برابر اطلاعات نادرست و دستکاری هدفمند توسط کشورهای ثالث حفاظت کند.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت: «هرگاه به نقض قوانین مشکوک باشیم، اقدام می‌کنیم. این امر در همه زمان‌ها صدق می‌کند، به ویژه در زمان انتخابات دموکراتیک.»

از جمله نقض‌های احتمالی قوانین این است که کنسرن "متا" در مقابله با گسترش تبلیغات گمراه‌کننده و کمپین‌های اطلاعات نادرست در سطح اتحادیه اروپا به قدر کافی اقدام نکرده است. علاوه بر این، کمیسیون گمان دارد که امکانات کاربران برای شکایت در مورد محتوای پلتفرم‌ها الزامات قانون اروپا را برآورده نمی‌کند. از سوی دیگر، کنسرن متا به پژوهشگران به قدر کافی امکان دسترسی به داده‌ها را نمی‌دهد.

طبق قانون جدید اتحادیه اروپا، پلتفرم‌هایی مانند فیس بوک، توییتر، گوگل و بسیاری دیگر باید سریع‌تر و شدیدتر از قبل علیه محتوای غیرقانونی مانند نفرت‌پراکنی و تحریک در آنلاین وارد عمل شوند. درغیراین صورت با جریمه‌های سنگین روبرو خواهند شد. "قانون خدمات دیجیتال" (DSA) باید تضمین کند که گزارش محتواهای غیرقانونی برای کاربران آسان‌تر می‌شود. در اصل، سرویس‌های بزرگی مانند فیس‌بوک و اینستاگرام باید مقررات بیشتری را نسبت به شبکه‌های کوچک رعایت کنند.

کمیسیون مدارک و شواهد جمع‌آوری می‌کند
کمیسیون اتحادیه اروپا تأکید کرد که گشایش روند تحقیق صرفاً شبهات را بررسی می‌کند و ارزیابی اولیه کمیسیون هنوز نتیجه نهایی را نشان نمی‌دهد. کمیسیون به جمع‌آوری شواهد، به عنوان مثال از طریق نظرسنجی، ادامه خواهد داد. علاوه بر این، کمیسیون اتحادیه اروپا بالقوه می‌تواند پیشنهادهای متا برای اصلاح خود را بپذیرد.

در ماه اکتبر سال گذشته، تیری برتون، کمیسر امور صنعت اتحادیه اروپا، به فیس‌بوک در مورد محتوای دستکاری شده بیش از حد در این پلتفرم در ارتباط با انتخابات هشدار داد. برتون نوشت که می‌خواهد فوراً در مورد جزئیات اقدامات فیس‌بوک برای جلوگیری از انتشار جعلیات، از جمله با توجه به انتخابات آتی در اتحادیه اروپا، مطلع شود. انتخابات پارلمان اروپا قرار است در تابستان سال جاری برگزار شود.

بسیاری در اتحادیه اروپا بر این باورند که روسیه در تلاش است تا بر انتخابات تأثیر بگذارد. بلژیک اخیراً اعلام کرد که داده‌های نهادهای مخفی اطلاعاتی نشان می‌دهد که تلاش‌هایی برای انتخاب هر چه بیشتر نمایندگان دوستدار روسیه در پارلمان اروپا وجود دارد.

هفته گذشته، بلژیک که ریاست شورای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، مکانیسم واکنش به بحران جامعه بین‌المللی (IPCR) را راه‌اندازی کرد که هدف آن امکان تبادل نظر نزدیک‌تر در مورد اقدامات جاری علیه اعمال نفوذ روسیه است.

در حال حاضر علیه پلتفرم آنلاین "تیک تاک" و سرویس پیام کوتاه اکس (توییتر سابق) روند رسیدگی در جریان است. "تیک تاک" تحت بررسی است که آیا این شرکت چینی با نسخه برنامه "تیک تاک لایت" سلامت روان کودکان زیر سن قانونی را به خطر می‌اندازد یا خیر.

به دنبال نشانه‌هایی از پست‌های غیرقانونی و گمراه‌کننده درباره حمله حماس به اسرائیل، فهرستی از سوالات به پیام‌رسان اکس (توییتر سابق) ارسال شد که ظاهراً این شرکت پاسخ قانع‌کننده‌ای به کمیسیون اتحادیه اروپا نداده است. روند بررسی علیه اکس در اواسط دسامبر آغاز شد.

دیگر خبرها

  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • فیلم/حمایت از فلسطین در ورزشگاه سلتیک اسکاتلند
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • برتری 5-3 بنفیکا مقابل رئال مادرید و کسب دومین قهرمانی در جام باشگاه های اروپا (1962/5/2) / فیلم
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است